Vi er straks igang med et nytt og spennende semester i Sangkoret Heimklang. Dette semesteret skal vi blant annet på tur til Røros og vi skal som vanlig delta på 4. Juledagskonsert i Kolstad Kirke.

Finnes det en sangfugl i deg? Har du et skjult sangtalent du ønsker å vise verden? Kanskje du bare synes det høres sykt bra ut når du synger for deg selv i dusjen? Hvis du nå føler deg truffet på en eller flere punkter så har vi løsningen for deg: Begynn i Sangkoret Heimklang! Vi øver hver tirsdag fra 19:00 til 21:30 i aulaen på Åsheim Ungdomskole, og 27.aug., 3.sept. og 10.sept. er nettopp du svært velkommen. Da har vi det vi liker å kalle Åpen Korøvelse, som betyr at terskelen for å sjekke ut hva Heimklang driver på med er på sitt laveste. Om ikke annet så vil det være mulig å få kjøpt seg litt kaffe og kake i pause.

Hva venter du på? Bli med og syng i Sangkoret Heimklang!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.