Jakob Godø Nordli (f. 1997) har sin utdanning innen korledelse, musikkpedagogikk, sang og stemmehelse fra Nord Universitet, Det Jyske Musikkonservatoriet i Aalborg, Codarts, Berklee, Barratt Due Musikkinstitutt, NTNU, Universitetet i Stavanger, Voice Study Centre og Modern Conducting Academy, med anerkjente lærere som Jesper Holm, Jim Daus Hjernøe, Peder Karlsson (The Real Group), Frode Fjellheim, Dr. Jenevora Williams og Solveig Kringlebotn.

Tross sin unge alder har han tidligere erfaring med å lede guttekor, barnekor og mannskor, mens Heimklang er hans første blandakor.

Utover kor og sang har Jakob også produsert en rekke konserter, samt produsert, skrevet og instruert en rekke musikaler, som har latt han jobbe med ledende utøvere både i Norge og utlandet, som Alfie Boe OBE, Kerry Ellis og Derek Klena.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.